ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Μπορείτε να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος του alittlesprout δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος της επιστροφής.

  1.     Αντικατάσταση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας.  Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προτείνοντας τις εναλλακτικές 2, 3.
  2.     Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δώσετε. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  3.     Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο alitlesprout.gr προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.


  Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία.

  Μπορείτε να επιστρέψτε το δέμα με μεταφορέα της επιλογής σας. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στη δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Για το λόγο αυτό βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά, δεν μπορούν να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους και έχουν σταλεί στην σωστή διεύθυνση.

  Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

  ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ.

Newsletter!

Κάντε Εγγραφή στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, ebooks, προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια!

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€. Ισχύει για αγορές εντός Ελλάδας και μη δυσπρόσιτες περιοχές

Discount Code -10%

Χρησιμοποίησε το μηνιαίο εκπτωτικό κουπόνι για τις αγορές σου!

#56738!78#