ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

H επιχείρηση δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Με την παρακάτω δήλωση δεσμευόμαστε ότι θα διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η Εταιρία μας διασφαλίζει πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων οι οποίες αφορούν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε από τους πελάτες και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει στη συγκεκριμένη δήλωση θα βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα.

Απόρρητο Συναλλαγών

 Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από την alittlesprout.gr  είναι εμπιστευτικές και η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η Εταιρία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η Εταιρία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα .

Αναγνώριση χρήστη

Για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιούνται το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Πληρωμή

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η Εταιρία δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της τράπεζας ή αντίστοιχα στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην Εθνική τράπεζα ή στο PayPal μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών αυτών.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτα καταχωρούνται απ’ ευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες σελίδες. Εάν μεταφερθείτε σε τρίτη ιστοσελίδα πατώντας σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Εταιρία μας δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτές. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Η Εταιρία συλλέγει μόνο τις πληροφορίες που εσείς μας παρέχετε. Οι πληροφορίες που διατηρούμε στο σύστημα μας είναι οι ακόλουθες:

  • Όνομα & Επίθετο
  • Χώρα & διεύθυνση διαμονής
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της Εταιρίας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να διαχειριστούμε το λογαριασμό και την παραγγελία σας.  Εφόσον συμφωνήσετε, θα σας ενημερώνουμε μέσω emails για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, πάντα με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε τη λήψη ενημερωτικού/ προωθητικού υλικού ανά πάσα στιγμή.

Προστασία Δεδομένων

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Ακολουθούμε όλες τις φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας ηλεκτρονικά και μη.

  • Δεν θα πουλήσουμε, δώσουμε ή ανταλλάξουμε ποτέ τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους χωρίς την έγκριση σας ή αν υπάρξει νομικός λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο.
  • Θα κρατήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο χρειάζεται. Από τη στιγμή που δεν τις χρειαζόμαστε θα διαγραφούν από τα αρχεία μας σύμφωνα με τις νομικές προδιαγραφές.

Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.
Συνεργάτες/ Άλλες Εταιρείες
Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους μόνο σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. (Ν. 2472/97)

Πως χρησιμοποιούμε τα Cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία ζητάνε την άδεια να τοποθετηθούν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Εφόσον συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται στο σκληρό σας κι έπειτα βοηθάει στην ανάλυση της επισκεψιμότητας ή σας ενημερώνει κατά την επίσκεψη σας σε μία ιστοσελίδα. Τα cookies επιτρέπουν σε διαδικτυακές εφαρμογές και ιστοσελίδες να σας αντιμετωπίζουν ως μοναδικό άτομο. Με τη χρήση των cookies, μία εφαρμογή ή ιστοσελίδα, μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις δικές ανάγκες, γνωρίζοντας εφόσον έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, τι θέλετε να δείτε ή όχι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να καταγράφουμε την επισκεψιμότητα και να γνωρίζουμε ποιες σελίδες έχουν περισσότερη «κίνηση». Αυτό μας επιτρέπει να αναλύουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, αλλά και να τη βελτιώνουμε έτσι ώστε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια αφαιρούμε τα δεδομένα από το σύστημα.

Γενικά, τα cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μία καλύτερη ιστοσελίδα, επιτρέποντας μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie δεν μας δίνει σε καμία περίπτωση πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας.

Είναι επιλογή σας το αν θα αποδεχθείτε ή θα απορρίψετε τα cookies. Οι περισσότεροι χρήστες αποδέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά μπορεί να αλλάξετε τις επιλογές πλοήγησης του υπολογιστή σας έτσι ώστε να απορρίψετε τη χρήση τους. Αυτό μπορεί όμως να σας αποτρέψει από τη βέλτιστη χρήση της ιστοσελίδας.