ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

About Konstantina

Η ιδρύτρια της Ιστοσελίδας είναι σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών.

Η δημιουργία της Ιστοσελίδας αποτέλεσε για εκείνη μια πρόκληση αλλά και βαθιά αγάπη για την σημαντικότερη ενασχόληση του παιδιού, το παιχνίδι.

Πέραν της ιδιότητας της ως Εκπαιδευτικός, αλλά και την πολυετή εργασία και υποστήριξη της σε Διοικητικά τμήματα εταιρειών, η εμπειρία της και η απαρχή του ρόλου της ως μητέρα ήταν καθοριστική για να την απόφαση της να λάβει εκπαιδεύσεις και εξειδικεύσεις για παιδιά 0-12 ετών (βρεφική, νηπιακή και πρώτη σχολική ηλικία). Πιστοποιήθηκε ως Εκπαιδεύτρια Γαλουχίας. Αργότερα, πιστοποιήθηκε ως Montessori Assistant για τις ηλικίες 3-6 ετών (Association Montessori Internationale), εκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή (ΑΠΘ), καθώς και στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ΑΒΑ Training, BCBA). Εκπαιδεύτηκε επίσης στην εκμάθηση Αγγλικής βάσει της Μοντεσσοριανής προσέγγισης για τις ηλικίες 3-6 ετών, στην Υποστήριξη της γλωσσικής ανάπτυξης, των αρχικών δεξιοτήτων αλφαβητισμού καθώς και της κοινωνικοποίησης των παιδιών στα εκπαιδευτικά τους περιβάλλοντα (ΕΚΠΑ & HANEN Organization). Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της ως NeuroLanguageCoach και συνεχίζει τις εκπαιδεύσεις της όσον αφορά την ΔΕΠ-Υ, συγκεκριμένες εκπαιδεύσεις που επηρεάζονται από τις συνεχείς εξελίξεις των Νευροεπιστημών, αλλά και εκπαιδεύσεις που αφορούν συμπεριφορές και ψυχολογία των παιδιών.

Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και πρακτική υποστήριξη σε νέες οικογένειες μέσα από πληροφορίες και ενημέρωση σε θέματα γαλουχίας. Πραγματοποιεί σχετικά σεμινάρια σε ομάδες γονέων, αλλά και ατομικές συνεδρίες.

Επίσης, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά τη βελτίωση επικοινωνίας, γλωσσική ανάπτυξη, εκμάθηση ξένης γλώσσας και δημιουργικές δράσεις σε παιδιά 3-12 ετών (Play based learning) αλλά και για παιδιά με πρόσθετες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Είναι πάντα στο πλευρό της κάθε οικογένειας με απόλυτη κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες της. 

Newsletter!

Κάντε Εγγραφή στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, ebooks, προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια!

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70€. Ισχύει για αγορές εντός Ελλάδας και μη δυσπρόσιτες περιοχές

Discount Code -10%

Χρησιμοποίησε το μηνιαίο εκπτωτικό κουπόνι για τις αγορές σου!

#56738!78#